PİNTEREST

4 Kasım 2014 Salı

DİKTİKLERİM;

merhabalar efendim;
yeni ciciler diktim kimi kıyafetler önceden dikilmiş kimisi ise yeni dikilmiş ve bende yeni koyuyorum.

 Bluzu yeni diktiğimi söylemiştim. Krem rengi hazır pantolon ile kombinledim. Giyildiğinde gerçekten de şık duruyor. 
 İşte ben bu eteğe bayılıyorum geçen yaz rahatlıkla giydim. eteğin üzerinde olan tüm desen rengine uygun bir üstle tamamlanınca çok şık duruyor.Bu eteği çok sevmemin sebebi desenli olması,üzerindeki renkleri sevdiğim,cepli ve rahat olmasıdır.
 Bu ceketten önce aynı modelden giydiğim ve vazgeçemediğim ceketim vardı. Maalesef giydikçe eskidi ve yırtıldı. Aynısını çok aramama rağmen bulamayınca sürekli ne yapsam diye düşündüm. Terzi ablama gittim bana aynısından diker misin? Dedim. Terzi ablamda neden sen dikmiyor-sun? Dedi. çok düşünmüştüm ama aynısını dikemem diye, cesaret edemem dedim. Yaparsın diyerek bana cesaret verdi. Bana yol göstermesi ile dikmeye karar verdim. Önce eski ceketimi kalıp haline gelinceye dek söktüm. Kumaşa yerleştirdim, kestim ve diktim. Yukarıdaki ceket desenli olduğu için ceketin modeli belli olmuyor. Eski ceketimin kumaşı da düz idi.
Tekrar aynısını düz kumaşla heyecanla dikmeyi düşünüyorum. Bakalım o nasıl görünecek.
 Krem rengi pantolonu yeşil desenli bluzla ve yeşil beyazlı ayakkabımla kombinledim. çok sevimliler değil mi? insanın kendi diktiği, emeği bir başka tatlı oluyor.Bluzu da ben diktim efenim.
son olarak; Rengini çok beğendiğim kumaşı çok beklettim. Sürekli ne diksem diye düşündüm ama kıyafet resimlerine bakınca ceket dikmeye karar verdim.

evet efendim. umarım beğenirsiniz.
SEVGİ İLE KALIN.

3 yorum:

  1. Blogunuzu yeni keşfettim, diktikleriniz arasında özellikle krem rengi çiçekli ceketi çok beğendim, iyi ki terzi ablanız ısrar etmiş. Ellerinize sağlık :))

    YanıtlaSil
  2. Desenli ceket favorim :) sakın bırakma dikmeyi eline emeğine sağlık canım ;)

    YanıtlaSil