PİNTEREST

17 Nisan 2013 Çarşamba

TAKI VE KIYAFET UYUMU


TAKI VE KIYAFET UYUMU
Kadınların giyinirken dikkat ettikleri konulardan biri de kıyafet takı uyumu konusudur. Biz kadınlar kıyafetlerimizin hem kendi içindeki hem de ayakkabı ve çanta tercihlerimiz ile olan uyumuna dikkat ederiz ama, çoğu zaman takı konusunu gözden kaçırıveririz.
Kıyafet takı uyumu görselliğinizi bir üst seviyeye taşıyacak önemli bir konudur. Siyah elbise takı seçiminde size sınırsız seçenek sunan yegâne kıyafettir. Siyah elbisenin üzerine siyah takı kullanabileceğiniz gibi siyah takı modelleri yerine dilerseniz farklı renk takı son derece başarılı bir kıyafet kombini oluşturabilirsiniz. Elbise ve takı uyumu için illa ki aynı renk takılara sahip olmanıza da gerek yok. Oysa doğru yapılan bir takı tercihi kusursuz görünümü yakalamayı sağlarken; yerinde olmayan bir tercih, kıyafet seçimi ne kadar uyumlu olursa olsun “out” olmaya neden olur.
Önemli olan spor giyimin üstüne spor takı, klasik giyimin üzerine ise klasik takı seçilmesidir. Spor takı modelleri kot ile sokağa çıkan bayanların kurtarıcısı olurken klasik takı modelleri hem iş hayatında hem de abiye kıyafetler ile tercih edilecek takı modelleri arasında yer almaktadır.
Beğendiğim birkaç parçayı da paylaşmak istedim.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder