PİNTEREST

15 Kasım 2013 Cuma

sonbahar :)

MERHABALAR
Evet, her mevsimin ayrı güzelliği olduğu gibi sonbaharın güzelliğini yaşıyoruz.
Çay zamanı sıcak çikolata zamanıdır sonbahar, yağmuru seyretmek ve onun huzurunda yürümektir belki de. Kanepede yanladığı gibi kalmaktadır. Sokaklar sessiz, sokakta oynayan çocuklar eve kapı önünde toplanan komşuların eve girme zamanıdır sonbahar.

14 Kasım 2013 Perşembe

CİHAN'IN BAHÇESİ: melegim olur musun?

CİHAN'IN BAHÇESİ: melegim olur musun?: bulut golgesinin onculugunde yapilan bu guzel etkinligi sizlere paylasmak istedim... http://bulutgolgesi.blogspot.com/2013/11/melegim-ol...

8 Kasım 2013 Cuma

BAYKUŞ :)


 Bu sene her nereye baksam hep baykuş görüyorum.
Baykuş desenli baskılı tshirtler, baykuş takıları, baykuş tokaları, baykuş desenli nevresimler ve dahası.
Bende kendimce baykuşlu bir şeyler yapayım dedim İnternet'te gezinirken baykuş resimlerine baktım ve sonuç olarak bunu tasarladım.
 ( fotoğraflar çok kötü farkındayım yeni bir telefon veya fotoğraf makinesi alana kadar bu şekilde idare edin :( 

5 parça ayrı ayrı renkli keçe aldım. Önce baykuş resimli kağıdı parçalara ayırdım. Ardından rengi gerekli olan parçaları keçeye yerleştirip kestim, sonra kestiğim parçaları birleştirdim el ile diktim. vee yukarıda görmüş olduğunuz komik baykuş ortaya çıktı.

 Dal olarak siyah keçeden yaptım. kahverengi olsaydı daha güzel olurdu ama şimdi elimde bu vardı. Siyah dalı yeşil yapraklarıyla süsledim ve tshirtimin üzerine el ile işledim. Görenler çok beğendi. 
Üzerimdeyken fotoğraf çektim ama fotoğraf güzel çıkmadığı için sadece bunları koydum. Umarım sizde beğenirsiniz.
Sağlıkça kalın.