PİNTEREST

20 Ağustos 2013 Salı

Toyota Yaris Hybrid


HAYAT o kadar çok hızlı geçiyor ki günü gününe buraya ne yazacağımı ne paylaşacağımı bilemiyorum. İş yerimdeki arkadaşlardan bazı kişiler izin aldığı için onların yerine ben baktığım için bu aralar yoğun bir tempo ile devam ediyorum.

Yaz bitti bitecek havalar esmeye başladı ve ben arkadaşlar bir an önce gelseler de bende tatil yapsam diyorum. Resmen denize hasret kaldım, ramazan derken, bayram derken, arkadaşların izni derken, iş yoğunluğu derken bir o kadar hızlı geçti hiç bir şey anlamadım.

Evet, birde bayram sürprizi olarak yeni bir araba aldık; en çok kendim kullanacağım için ve memleketime daha sık gidebileceğim için çok mutluyum. Bu araç tam bayanlara göre kesinlikle tavsiye ediyorum hem yakıt tasarruf ediyor hem de elektrikli. Elektrikli dediysem sakın şarjlı anlamayın, kısaca Yaris Hybrid’de geliştirilen 1,5 lt benzinli motor, daha hafif ve kompakt elektrik motoruna eşlik eden sınıfının en iyi şanzımanlarından tam otomatik e-CVT(Elektronik sürekli değişken şanzıman) teknolojisi  ile sıra dışı yakıt tasarrufu ve sessiz elektrikli sürüş özellikleri sunuyor. Ben  4x4 araç almayı düşünüyordum. Toyota Yaris Hybrid gördükten sonra aklımdaki bütün araçları silip buna yer verdim. Daha çok sessiz ve daha çok iyi bir dost :) incelemek ve bakmak isteyenler buraya Toyota Yaris Hybrid 
Haftaya arkadaşlar gelecek ve ben kocamla birlikte tatil yapacağız. Yoğun bir iş günün ardından kendimi kumsalda bulmak istiyorum, yüzmek istiyorum, denizde yüzerken küçük balıkları görmek istiyorum, kumsalda yürümek istiyorum, koşmak ve kendimi şımartmak istiyorum. :) :)

Herkese yorucu olmamak kaydıyla iyi haftalar . :)